ΝΕΑ|2016

2016 - Η Ηλέκτωρ επενδύει πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης


Η ΗΛΕΚΤΩΡ ως ηγέτης στον κλάδο της Διαχείρισης Απορριμμάτων και με διεθνή παρουσία, συνεχίζει το έργο της έχοντας προσφέρει την τελευταία πενταετία σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ, ενισχύοντας μεταξύ άλλων, την έρευνα και την καινοτομία και συμβάλλοντας στη διασύνδεση των πανεπιστημίων με τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Φέτος, όπως και πέρυσι, η ΗΛΕΚΤΩΡ συμμετείχε δυναμικά ως χορηγός και με ενεργή παρουσία στα σημαντικότερα εθνικά και διεθνή συνέδρια με θέμα τη Βιώσιμη Διαχείριση απορριμμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο:

 

  • 10ο Διεθνές Συνέδριο ORBIT 2016, πραγματοποιήθηκε 25-28 Μαΐου 2016 στη Χερσόνησο της Κρήτης με θέμα: «Κυκλική Οικονομία και Διαχείριση Οργανικών Αποβλήτων». Η ΗΛΕΚΤΩΡ παρουσίασε το έργο του Εκσυγχρονισμού του Εργοστασίου Μηχανικής Διαλογής απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ Χανίων, τη δεύτερη ολοκληρωμένη υποδομή διαχείρισης απορριμμάτων στην Ελλάδα μετά από αυτήν της Αττικής, ενώ εκπρόσωπος από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρείας συντόνισε το πάνελ με τίτλο: «Τεχνολογίες & Προϊόντα Μονάδων Μηχανικής και Βιολογικής Επεξεργασίας».
    http://www.orbit2016.gr/

 

  • CYPRUS 2016, πραγματοποιήθηκε 23–25 Ιουνίου 2016 στη Λεμεσό της Κύπρου με θέμα: «4ο Διεθνές Συνέδριο για τη Βιώσιμη Διαχείριση Αστικών Στερεών Αποβλήτων». Η ΗΛΕΚΤΩΡ παρουσίασε το έργο της Μονάδας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Στερεών Οικιακών Απορριμμάτων Λάρνακας – Αμμοχώστου, έργο που κέρδισε τις εντυπώσεις κυρίως για την τεχνολογική και περιβαλλοντική του υπεροχή.
    http://www.cyprus2016.uest.gr/
Η Ηλέκτωρ επενδύει πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
 
 
  • 10η Πανελλήνια Σύνοδος των ΦοΔΣΑ, πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου, 1 και 2 Ιουλίου 2016 στα Ιωάννινα με θέμα: ««Παρόν και Μέλλον στη διαχείριση των απορριμμάτων», φιλοξενώντας Στελέχη της Τοπικής, Αποκεντρωμένης και Κεντρικής Διοίκησης της χώρας.