ΝΕΑ|2018
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

Η ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. Χρυσός Χορηγός της 2ης Διεθνούς έκθεσης VERDE-TEC


Χρυσός χορηγός στην 2η διεθνή έκθεση "Verde.Tec" που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 ως τις 4 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC της Παιανίας η ΗΛΕΚΤΩΡ.

Ο όμιλος εταιρειών ΗΛΕΚΤΩΡ ευρισκόμενος πάντα στην ακμή της οικολογικής τεχνολογίας πλαισιώνει την νέα διοργάνωση η οποία θα αποτελέσει το κλειδί για την πράσινη και την κυκλική οικονομία. Η έκθεση θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των υδάτων και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στις αποκαλούμενες «έξυπνες πόλεις», στην ενέργεια, στη διαχείριση της βιομάζας και στην προοπτική δημιουργίας υποδομών μηδενικών αποβλήτων. 

Η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, της ΚΕΔΕ και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, μέλη δημοτικών συμβουλίων, υπηρεσιακοί παράγοντες της Τοπικής και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης θα επισκεφθούν τη 2η διεθνή έκθεση Verde.Tec και θα συμμετάσχουν στο συνεδριακό πρόγραμμα του “Verde.TecForum” που θα συντρέχει με την έκθεση.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας ο υπουργός Περιβάλλοντος κ.Σωκράτης Φάμελλος και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Γιώργος Πατούλης θα βραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές που έχουν εφαρμοστεί από τους ΟΤΑ για την εφαρμογή Τεχνολογιών Περιβάλλοντος και την προσαρμογή στην κυκλική οικονομία.